Obsah

Aktuální číslo

K brexitu

Napsal František Kopečný

Byl jsem překvapen úspěšným pochodem neomarxismu institucemi. Nevyhnulo se to totiž ani mé Církvi, která nabádala k setrvání v EU. Vždyť EU je prokazatelně kristianofobní, neomarxistická, vehementně rozkládá rodinu a jen okrajově mluví naši představitelé o duchovních hodnotách. Má vůbec nějaké? Zaměřím se na její dvě „přednosti“ jak je včera podával na ČT 24 pan profesor, otec Halík:

EU je zárukou míru. Je licoměrné mluvit o míru, když bylo na Západě a Rusku podle posledních známých údajů „legálně“ zavražděno 600 milionů nenarozených dětí. Měla některá válka v dějinách lidstva více obětí? Aby její občané měli klidné svědomí, hlasují země EU v OSN pro rozšíření listiny lidských práv o právo na potrat. Musíme být vděčni muslimským zemím, že ta zvrácenost neprošla. Ale neomarxismus kráčí institucemi dál a dojde nakonec i na islám. Nebo je zárukou míru (a štěstí) hromadění zbraní a majetku? 50 senátorů požádalo prezidenta Obamu, aby nařídil raketové útoky na Damašek. Copak USA vyhlásily Sýrii válku? Tolik v Sýrii už 5. rok hájí demokracii, zatímco doma už mají tolik náhubkových zákonů, že o ni pomalu a jistě přicházejí.

EU je zárukou směřování k demokracii. Už i u nás připravuje ministr spravedlnosti první náhubkový zákon. Zprávy jsou prokazatelně filtrovány atd. To je jen začátek. Doufám, že je u nás ještě dost pamětníků totality přinesené marxismem, že pochopíme a můžeme s jistotou předvídat, co přinese neomarxismus – jistě to nebude demokracie, ale teror. Kardinál Francis George z Chicaga nezapomenutelně vyjádřil, kde je západní společnost v roce 2010: „Očekávám, že já zemřu v posteli, můj nástupce zemře ve vězení  a jeho nástupce zemře jako mučedník na veřejném náměstí.“ Již ne často je citováno kardinálovo pokračování v poznámce pod čarou po odkazu na mučedníka biskupa: „Jeho nástupce zvedne střepy zničené společnosti a pomalu pomáhá obnovit civilizaci, jak to církev učinila tak často v dějinách lidstva.“ – aspoň něco optimismu. Pro nás ale zůstává úkol – příprava na novou éru mučedníků.

Jen shrnu: neomarxismus má tři zdroje – politickou korektnost, multikulturalismus a genderovou pavědu. To spolu s morálním relativismem spolehlivě vede k nové totalitě a vymírání západní i ruské civilizace. Politická korektnost a multikulturalismus nás připraví o svobodu, gender o děti.

Na Narození Jana Křtitele 2016

 

 

 

 

Sledujte:



Copyright © 2014. All Rights Reserved.